Drama Mak Cun 4 Lakonan Erma Fatima, Umie Aida, Dato' Rahim Razali,

Drama komedi popular, Mak Cun akan kembali untuk musim ke-4 yang bakal memulakan siaran pada 7 April ini, setiap hari Sabtu dan Ahad pukul 7 malam menerusi slot Dahlia di TV3. Selain Erma Fatima, drama ini turut menampilkan pelakon seperti Umie Aida, Balkisyh Semundur Khan, Awie, Erra Fazira, Ziana Zain, Aiman Tino dan ramai lagi.

JUDUL : MAK CUN 4 
TARIKH TAYANGAN : 7 April 2018 
WAKTU SIARAN : Sabtu & Ahad, 7:00 malam 
SIARAN TV : Slot Dahlia TV3 
PENGARAH : Erma Fatima 
TERBITAN : Rumah Karya Citra 
PELAKON : Erma Fatima, Umie Aida, Dato' Rahim Razali, Balkisyh Semundur Khan, Aiman Tino, Jay Nazif, Nur Khadra Syamimi, Awie, Erra Fazira, Ziana Zain, Syuhaida Abraz, Zarina Zainuddin, Ariff Aziz

WATAK PELAKON 
Erma Fatima sebagai Mok Cun
Umie Aida sebagai Manisah
Dato' Rahim Razali sebagai Pak Akob
Balkisyh Semundur Khan sebagai Atol 
Aiman Tino sebagai Kumin
Awie sebagai Rock
Erra Fazira sebagai Olio

Ep 1Ep 2Ep 3Ep 4Ep 5Ep6Ep 7
Ep 8Ep 9Ep 10Ep 11Ep 12Ep 13E 14
Ep 15Ep 16Ep 17Ep 18Ep 19Ep20Ep21
Ep 22Ep 23Ep 24Ep 25
SINOPSIS MAK CUN 4

Kali ini, Mak Cun mengumpul usahawan kampung seperti Miss Olio dan Rock untuk menjadi geng Mak Cun. Dalam masa yang sama, Atin dan Atan, cucu Mak Cun yang berusia 7 tahun, mewarisi minat dalam perniagaan seperti Mak Cun. Atin bijak dalam Matematik manakala Atan mahir dalam Internet dan gajet. Perniagaan Mak Cun semakin viral dan maju dengan bantuan mereka. Mak Cun mula memikirkan cara untuk memajukan kedai jahitnya itu kepada butik dengan bantuan Normah. Mak Cun terdengar misi ke New York Fashion Week dan dia berusaha untuk melebarkan empayar perniagaannya ke sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post a Comment